Tiedotteet

Arkistossa vanhemmat julkaisut

Johtokunta vuodelle 2018

Johtokunta 2018

Järvenpään Vasemmisto valitsi syyskokouksessaan johtokunnan vuodelle 2018. Puheenjohtajaksi valittiin Sanna Kerminen ja varapuheenjohtajaksi Mika Korpela. Johtokunnan varsinaisiksi jäseniksi valittiin Johanna Hassinen, Hannaleena Lehtinen sekä Minna Schavikin ja varajäseniksi Ari Alapartanen, Mimmi Asikainen, Saana Korhonen ja Pirkka Ruishalme.

Järvenpään Vasemmiston puheenjohtajaksi Saana Korhonen

Järvenpään Vasemmiston jäsenkokous valitsi tänään 7.5.2017 yhdistyksen puheenjohtajaksi Saana Korhosen ja varapuheenjohtajaksi Mika Korpelan. Johtokunnan jäsenet ovat Minna Schavikin, Minna-Maria Solanterä, Ari Alapartanen, Sanna Kerminen, Mikko Pöllä ja Pirkka Ruishalme sekä varajäsenet Mimmi Asikainen ja Hannaleena Lehtinen.

Järvenpään Vasemmisto nimesi uusia kuntavaaliehdokkaita

Järvenpään Vasemmisto nimesi uusia ehdokkaita kevään kuntavaaleihin. Ehdolle on asettunut Mika Korpela ja Jussi Nyman sekä sitoutumattomana Jarkko Liiman. Mika Korpela on 38-vuotias vahvan AY-taustan omaava ehdokas. Korpela toimii muun muassa Metalliliiton varapääluottamusmiehenä. Jussi Nyman on 37-vuotias ympäristönhoitaja ja ollut ehdolla aiemminkin. Jarkko Liiman on 40-vuotias yrittäjä. Liiman toimii yrityksensä toimitusjohtajana.

Yusuf Altay on vetäytynyt ehdokkuudestaan

Järvenpään Vasemmiston kuntavaaliehdokkaaksi nimetty Yusuf Altay on vetäytynyt ehdokkuudestaan. Altay on saanut 20.12.2016 ehdonalaisen tuomion Espoon käräjäoikeudesta. Tuomio ei ole lainvoimainen.
Altayn oikeusprosessi ei ollut Järvenpään Vasemmiston tiedossa ehdokasasettelun yhteydessä. Tuomion jälkeen Altay katsoo, että kaikkien osapuolien edun mukaista on vetäytyä ehdokkuudesta. Puheenjohtaja Ari Alapartanen pahoittelee tilannetta ja kertoo johtokunnan kantavan omalta osaltaan vastuun asiasta.