Parempaa Järvenpäätä rakentamassa

Yhdistyksen Piknik

Järvenpään Vasemmisto toimii Vasemmistoliitto rp:n Uudenmaan piirin paikallisosastona. Yhdistys kokoaa yhteen kuntalaiset, jotka haluavat toimia aktiivisesti edistäen demokratiaa ja Vasemmistoliiton perusarvoja: tasa-arvoa, vapautta ja kestävää kehitystä Järvenpäässä. Yhdistyksen tarkoituksena on myös kanavoida jäsentensä näkemykset vasemmistolaisen politiikan tavoitteista piirin ja puolueen johdolle, kun puolueen toimintaa kehitetään ja suunnitellaan.

Yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia, on mukana toritapahtumissa ja järjestää jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina Eikan Pubissa Punavihreän illan, jonne kaikki ovat tervetulleita. Illoilla on usein jokin teema ja alustaja. Aina on aikaa myös mukavalle yhdessäololle.